ПрофилКонтактДистрибутори
Производствен процесКачествоВъпроси и отговори
Новини
Забавление
 
 
Заводът на компанията е разположен в гр. Варна, в Североизточна България - район богат на животновъдство и на практика обезпечава всички нужди на предприятието от суровини.

Производствената и складова база е разположена на територия от 40 000 кв.м.

Машините и съоръженията са оборудвани за преработка на всички видове месо, съгласно възприетата или изискваната от клиента и стандартите за качество технологии.

Заводът разполага с модерна технологична линия за преработка на месо и хладилна база за съхранение на замразените продукти при – 22 С.

“Солид Ко Бг” АД е модерна фабрика, работеща по съвременни технологии с висока ефективност, като специално внимание се обръща на опазването на околната среда.

При нас работят вискоквалифицирани технолози с дългогодишен опит в месопреработването, за които спазването на качеството и изискванията на клиентите са приоритет.

Солид Ко Бг АД притежава и способността да адаптира рецептите, вида опаковка или етикета на продуктите си според нуждите и желанията на клиента.

Първокачествените продукти и обслужване, високата фирмена култура и търговска етика правят завода ни желан и търсен партньор, както в България, така и в чужбина.

© 2005 Солид Ко Бг АД създадено от LEMON.bg