ПрофилКонтактДистрибутори
Производствен процесКачествоВъпроси и отговори
Новини
Забавление
 

РЕКЛАМЕН СПОT:


виж


РЕЦЕПТИ:

с РУСЕНСКО ВАРЕНО (свинско едросмляно/телешко):

1. ПРИНЦЕСИ (може и с пастет)
Продукти: 1 Русенско варено, 300гр, 1 яйце, 100гр кашкавал, 6 филийки хляб.
Русенското варено се надробява с вилица. Добавя се яйцето и настъргания кашкавал. Разбърква се до получаване на хомогенна смес. Филийките се намазват и запичат в партигрил или фурна до златистокафяв цвят.

2. ПАНИРАНИ КЪСЧЕТА
Продукти: 1 Русенско варено, 300гр, 1 яйце, 50гр картофено пюре на прах, стрит корнфлекс или пшеничено брашно, 4 супени лъжици олио.

Съдържанието на консервата се нарязва на филийки. Потапят се в панировката (карт.пюре, корнфл. или брашното) и отново се потапят в яйцето. Панира се в силнонагорещената мазнина до златисто.

3. ШНИЦЕЛ ПАНЕ
Съдържанието на консервата се нарязва на шайби ( 4 бр. ), поставя се в паста "патафри" и се пържи.

4. ХАПКИ ПАНЕ
Съдържанието на консервата се нарязва на триъгълници и се панира.

5. СТУДЕНО ПРЕДЯСТИЕ "КУЛИНАРНА ПЕТИФУРА"
Русенско варено и кашкавал се нарязват на триъгълници.
Нареждат се ред русенско варено, ред кашкавал ( по 3 реда от всяко ) и се украсяват отгоре.



Рецепти с ПАСТЕТ


1. ДОМАТ С ПАСТЕТ
Продукти:
85 г. домат, 7г краве масло, 45 г. пастет, 5 г. замразена царевица.
Домата се издълбава, пълни се с пастет, украсява се с масло, клонче магданоз и царевичка.

2. КОРНЕТ ПАСТЕТ
Прави се фунийка от тънко нарязан кашкавал, шунка или печен пипер. Пълни се с пастет
и се поставя върху зелен лист с украса резен домат.


© 2005 Солид Ко Бг АД създадено от LEMON.bg